TEST - ID : 5627

Een woning verkopen

Bezit u een woning en wilt u deze verkopen?

Deze fase kan zowel spannend als stressvol zijn, omdat er zoveel aspecten zijn om rekening mee te houden, van de verkoopprijs tot adverteren en onderhandelen met potentiële kopers. Maar wees gerust, je staat er niet alleen voor in dit proces!

TREVI’s praktische gids “Een woning verkopen” is er om je te helpen de beste keuzes te maken en je woning op de best mogelijke manier te verkopen. Of je nu al bekend bent met het verkoopproces of professionele begeleiding nodig hebt, TREVI is er om je bij elke stap te ondersteunen. In deze white paper geven we je alle informatie die je nodig hebt om de verkoop van je woning goed te beginnen.

Ontdek hoe je de waarde van je woning schat, een volledig verkoopdossier opstelt, je woning effectief promoot, bezoeken en onderhandelingen beheert en ten slotte de verkoop succesvol afrondt.
Of je nu advies nodig hebt of de verkoop wilt toevertrouwen aan een deskundig team, TREVI stelt zijn 40 jaar ervaring in de Belgische vastgoedsector tot je beschikking.
Ontdek onze diensten, onze scherpe tarieven en neem contact met ons op zodat we je kunnen begeleiden op het spannende avontuur van de verkoop van je woning. Aarzel niet, doe een beroep op TREVI en verkoop je eigendom met een gerust hart!

Download deze gids

"*" geeft vereiste velden aan

En cliquant sur le bouton "Envoyer ma demande", je déclare accepter que les données fournies dans ce formulaire soient utilisées par TREVI pour le traitement de ma demande; et ce, en accord avec la charte vie privée et les conditions générales du site. Je peux à tout moment retirer mon consentement en envoyant un mail à l'adresse privacy@trevi.be
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek ook